galériával

2019.07.11. 11:48

A Csörömpölők zenéltek a Meseudvarban

Szerdán újra kitárta kapuit a Meseudvar a kecskeméti ifjúsági otthonban. Az intézmény nyári mesés programsorozata idén is öt alkalomból áll. A zenés-mesés interaktív előadások mindig népszerűek a kisgyerekek körében. A programok 3 éves kortól ajánlottak.

Sebestyén Hajnalka

Fotó: Bús Csaba

Július 10. és augusztus 7. között minden szerdán 17.30-kor nyílnak ki a Meseudvar kapui. Első alkalommal, most szerdán a Csörömpölők Együttes Vendégeink az állatok, essen le az állatok! című meséjét láthatták a kicsik. Az együttes állatokról szóló zenés gyermekműsora sok kacagással ajándékozza meg a közönséget.

Július 17-én a BaHorKa Társulat Cifra mesterségek műsora egy igazi kis vásári komédiának ígérkezik érdekes titkokkal. Július 24-én a Szélkiáltó Együttessel találkozhatnak a gyerekek. Bukfenc című műsoruk része a Kodály Művészeti Fesztivál családi programjának.

Július 31-én a Chorhidea Kamarazenekar és a Kecskemét Táncegyüttes Nyakigláb, Csupaháj, Málészáj című műsora szórakoztatja majd a gyerekeket, majd végül augusztus 7-én a Lóca együttes Kárikittyom, édes tyúkom című mesés előadása látható. A meséket kézműves-foglalkozás zárja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában