Kiskunfélegyháza

2019.05.25. 19:01

A környezetvédelem ügyét képviselik

A vasárnapi európai parlamenti választás előtti utolsó sajtótájékoztatóját tartotta Kis-Szeniczey Kálmán, az LMP országos elnökségi tagja pénteken Kiskunfélegyházán.

Vajda Piroska

Honlapunknak elmondta, sikeresen zárták a kampányt, úgy érzi, hogy sok embert sikerült megszólítaniuk. Hozzátette, az LMP szerint a választás tétje most az, hogy Európa zöld lesz, vagy nem.

– Kötelességünknek érezzük, hogy felhívjuk a figyelmet a klímaváltozásra. Nagyon bízunk abban, hogy a LMP listavezetője, a kecskeméti származású Vágó Gábor bejut az Európai Parlamentbe és ott ezeket az ügyeket maximális erőbedobással tudja képviselni. Azt érezzük, hogy a környezetvédelem ügyét még mindig szkeptikus hozzáállás fogadja a társadalom körében. Nem mindenki érzi át ennek a jelentőségét. Pedig a klímaváltozás globális ügy, ha ma nem cselekszünk, lehet hogy tíz év múlva már késő lesz. Életünk alapja a tiszta levegő, az egészséges ivóvíz és a termőföldünk minősége. Az LMP ezekre a kérdésekre szeretne összpontosítani az következő ciklusban – fogalmazott Kis-Szeniczey Kálmán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában