Lajosmizse

2019.01.31. 20:53

Nem mindennapi látvány: egy teve sétálgatott Lajosmizsén

Igazán különös jelenséget látott egy olvasónk csütörtök délután Lajosmizsén, a Berénybenei úton.

Maksa Balázs

Fotó: Szabó Gábor

Igencsak meglepte az autósokat az a kétpúpú teve, amely az út szélén sétált csütörtök délután Lajosmizsén. Azt nem tudni, hogy hová tarthatott az állat, de útja során a mellette elhaladó autók sem zavarták különösebben.

Mint azt Vincze-Messzi Adéltől, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől megtudtuk, csütörtök délután kaptak bejelentést az esetről. A teve egy Lajosmizsén állomásozó cirkusztól szökött el, de mire a rendőrök a helyszínre értek, az állatot már sikerült befogniuk a gondozóknak.

Olvasónknak, Szabó Gábornak sikerült lencsevégre kapnia az elkóborolt jószágot. Köszönjük a fotót!

Fotó: Szabó Gábor

Nem ez volt az első eset megyénkben

2017 márciusában szintén egy szökött tevéről számoltunk be a baon.hu-n. Akkor szintén egy kétpúpú teve lépett meg egy cirkusztól Kecskeméten. Őt a Petőfiváros szélén sikerült utolérnie a gondozóknak.

2015 márciusában pedig kisebb riadalmat keltett, amikor két oroszlán lépett meg szintén egy cirkusztól Kecskeméten, a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában