RAR Music Formation

2018.11.14. 13:19

Látványos kecskeméti videóval népszerűsítik az elektronikus zenét

Nem hétköznapi helyszínt és módot választott a <strong><a href="https://www.facebook.com/rarmusicformation" target="_blank" rel="noopener nofollow">RAR Music Formation</a></strong> zenei projektjük első részéhez. Kecskemét belvárosában egy társasház tetején rögzítették a látványos képanyagot.

Maksa Balázs

Hogy miről is szól ez az új zenei projekt?

– Egy igazán friss elektronikus zenei kaland, ami arra hivatott, hogy kivételes helyszínekről közvetítse a minőségi elektronikus zenét és rendkívüli perspektívákból mutassa be az aktuális helyszínt. Nem titkolt célunk a projekttel, hogy ingergazdagabbá tegyük követőink napjait, ennek eszközei a minőségi, szórakoztató zenei tartalmak megosztása és a pozitív rezgések közvetítése – mondta a Baon.hu-nak a csapat egyik tagja.

Hölgyek, urak! Pár hónapja már dolgozunk ezen a projekten, mindezt azért, hogy az általunk szeretett elektronikus zenét népszerűsítsük, nem hétköznapi helyszínről közvetítsük és egy teljesen új perspektívából mutassuk be nektek. Reméljük sikerült elérni a kellő hatást. Fogadjátok sok szeretettel a RAR Music Formation első részét Kecskemétről!

- írják a közösségi oldalra feltöltött videó kísérőszövegeként.

A RAR Music Formation több mint egyórás zenei kalandját itt tudják megnézni és meghallgatni.

" width="640" height="360" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában