pirtó

2018.10.15. 07:19

Markológép hátuljába rohant autójával az ittas férfi

Az idős, hetven év körüli férfi az Opeljével egyedül tartott Halas felöl Pirtó irányába az 53-as főúton, amikor a település szélétől nem messze megtörtént a baleset. A rendőrségtől kapott tájékoztatás szerint a sofőr ittas volt, életveszélyes sérülésekkel szállították a mentők a kiskunhalasi kórházba.

Pozsgai Ákos

A baleset vélhetően akkor történt, amikor a településhez érkező munkagép vezetője a sárga színű lassító jeleken visszavette a sebességet, és a mögötte érkező Opel vezetője későn észlelte az előtte haladó markológépet, majd a munkagép hátsó részén lévő toló lapnak rohant.

Az Opel eleje felgyűrődött az ütközés erejétől, a gépkocsi vezetőjét a tűzoltók emelték ki az összetört járműből és adták át a mentőknek. A baleset pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja, de az már a helyszínen egyértelművé vált, hogy az Opel vezetője ittas volt.

A pirtói balesettel szinte egy időben történt egy másik baleset is Kiskunmajsa-Ötfa határában, ahol egy szintén ittas sofőr okozott balesetet. A gépkocsit vezető férfi letért az útról, kidöntött egy kerítést és egy villanyoszlopot, ami pedig az ott lévő ház falának dőlt. Információink szerint a sofőr nem sérült meg, de a rendőrök vérvételre a kiskunhalasi kórházba vitték.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában