galéria

2019.06.15. 18:40

Anyát és gyermekét vitték a mentők kórházba a szanki baleset után

Ketten megsérültek szombat kora délután, amikor autójukba oldalról belecsapódott egy másik gépkocsi Szankon a Halasi és a Béke utca kereszteződésében.

Pozsgai Ákos

Fotó: Pozsgai Ákos

Helyszíni információink szerint egy anya és fia utazott abban a Daewo személyautóban, amibe oldalról belerohant egy Volkswagen a forgalmas kereszteződésben. A Volkswagent vezető fiatal nő a Halasi útról hajtott a Béke utcára, feltehetően figyelmen kívül hagyta a STOP táblát.

A Daewo jobb hátsó ajtajának ütközött, az autót vezető nő a fején sérült meg, míg a hátsó ülésen utazó fia az oldalát fájlalta, ezért mindkettőjüket a halasi kórházba szállították a kiskunmajsai mentők. A Volkswagen vezetőjének nem esett komolyabb baja, ő a helyszínen maradt.

Az ütközést rögzítette egy köztérfigyelő kamera, ami a kereszteződésben van felszerelve, a felvétel segíthet majd a baleset körülmények pontos tisztázásában, amelyet a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészete vizsgál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában