Lezárt nyomozás

2024.05.14. 08:30

Számos bűncselekményt követett el a kecskeméti nő

Lezárták a nyomozást azzal a 35 éves kecskeméti nővel szemben, akinek közel tucatnyi bűncselekmény van a rovásán. A nőt tavaly szeptember 11-én vették őrizetbe a vármegyeszékhely nyomozói, mivel a beszerzett bizonyítékok azt igazolták, hogy több áruházból lopott, és egy férfit is kifosztott.

Tapodi Kálmán

Az áldozattal az egyik presszó előtt „botlottak egymásba”, szóba elegyedtek és mivel tetszettek egymásnak megbeszélték, hogy együtt töltik az este további részét. A sértett lakására mentek, majd amikor a férfi elaludt, az asszony megkereste a pénzét és pár holmijával – cipőjével, nadrágjával és arcszeszével – együtt ellopta. A nő több mint félmillió forintot zsákmányolt.

bűnügy, bűncselekmény, lopás
Több bűncselekmény van a rovásán a kecskeméti nőnek
Forrás:  shutterstock.com / illusztráció

A nyomozók beszerezték a környék kameráinak felvételeit, az egyiken pedig látszódott az akkor még ismeretlen elkövető. A nőt pillanatok alatt azonosítottak, ugyanis több eljárás is volt ellene folyamatban. Az asszony nem tétlenkedett a nyáron: az egyik üzletből táskákat, papucsokat és cipőket lopott, majd ugyanezen a napon az egyik élelmiszerboltban egy táskányi holmit lovasított meg, közel 300 ezer forint értékben. Fény derült arra is, hogy az egyik drogériából parfümöket, egy boltból több ruhát, barkácsáruházból szalagcsiszolót, az egyik lezáratlan kocsiból pedig rádiót, törzskönyvet, forgalmi engedélyt és némi gázolajat lopott. A tolvaj Budapesten és Kiskunfélegyházán is megfordult, illatszereket, élelmiszert és használati eszközt tulajdonított el. A nőt gyanúsítottként hallgatták ki a közel tucatnyi lopás és kifosztás miatt, majd őrizetbe vételét követően kezdeményezték letartóztatását. Ügyében a vizsgálatot a napokban befejezték a nyomozók és megküldték az iratokat az ügyészségnek – tették közzé a police.hu oldalon.

 


 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában