Bács-Kiskun

2024.06.08. 07:44

Útépítések miatt ezeken a helyeken forgalomkorlátozásra kell számítani

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani szombaton Bács-Kiskunban.

Baon.hu

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást szombatra vonatkozóan.

munkálat, útinform, forgalomkorlátozás
Illusztráció
Fotó: Shutterstock

Gyorsforgalmú utak:

Az M5-ös autópályán, Lajosmizse térségében, a 68-as és a 74-es kilométer között terelik a forgalmat szalagkorlát csere miatt. Mindkét irányban lezárták a belső sávot, a forgalom sávelhúzással a külső és a leállósávon halad.

– A főváros felé vezető oldalon, a 108-as kilométernél lévő Kiskunfélegyháza-észak csomópont felhajtó ágát aszfaltozzák, ezért azt lezárták. 

Főutak:

Az 52-es főúton, Fülöpszállás átkelési szakaszán, a 35-ös kilométernél a vasúti átjárót újítják fel. A forgalmat terelőútra irányítják. 

Az 53-as főúton, Soltvadkert határában a 35-ös kilométernél félpályás lezárás mellett aszfaltoznak, a 36-os kilométernél pedig a vasúti átjárót építik, ezért azt lezárták. Utóbbi esetében forgalmat ideiglenes terelőútra irányítják. Szintén Soltvadkert közelében, a 40-es kilométernél építési munka miatt félpályás lezárás van érvényben.

– Soltvadkert és Pirtó között, a 42-es kilométernél is a vasúti átjáróban dolgoznak. A forgalmat ugyancsak helyben kiépített terelőútra irányítják. 

Az 54-es főúton, Soltvadkert közelében, a 43-as és a 44-es kilométer között körforgalmat építenek. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza az áthaladást.

– Császártöltés közelében, a 71-es és a 74-es kilométer között építési munka miatt a fél útpályát lezárták.

A 451-es főúton, Gátér határában, a 10-es kilométernél a járda felújítási munkálatai miatt csak a fél útpálya járható.

Alsóbbrendű utak:

Bács-Kiskun vármegyében, az 5205-ös jelű Örkény-Tass összekötő úton a vasúti átjárót újítják fel Kunszentmiklósnál. A 34-es kilométernél a járműveket helyben kiépített terelőútra irányítják. 

Kamionstop:

A kamiontilalom szombaton 22 órától, vasárnap 22 óráig lesz érvényben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában