Kecskemét

2024.04.10. 17:00

Letartóztatták az alvó ember kifosztásával gyanúsított férfit

A Kecskeméti Járásbíróság egy hónapra elrendelte a letartóztatását egy 26 éves kecskeméti férfinak, akit kifosztással és információs rendszer felhasználásával elkövetett csalással gyanúsítanak – közölte a Kecskeméti Törvényszék Sajtóosztálya.

Horváth Péter

A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított április 5-én pénteken éjjel Kecskemét belvárosában egy utcán alvó ittas férfihoz, és elvette a pénztárcáját a benne lévő 30 ezer forinttal, 30 euróval és 6 lejjel, valamint a bankkártyával és annak PIN kódjával. Nem sokkal ezután a testvérével együtt a sértett bankkártyájáról több alkalommal összesen 145 ezer forintot vett fel.

Justice,And,Law,Concept.male,Judge,In,A,Courtroom,With,The
Illusztráció
Fotó: Shutterstock

A közlemény szerint a járásbíróság a büntetett előéletű gyanúsított letartóztatását a jelenlétének biztosítása, valamint a bűnismétlés veszélye miatt rendelte el.

A bíróság döntése nem végleges, ugyanis a gyanúsított fellebbezést jelentett be, amit a Kecskeméti Törvényszék bírál el – olvasható a közleményben

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában