Fülöpszállás

2024.03.25. 07:55

Karambolozott, majd elmenekült a helyszínről a lopott autóval a vezetéstől eltiltott férfi

Izsákon éppen feljelentést tett egy ember, akinek ellopták az autóját, amikor a kocsiját a rendőrök Szabadszálláson már meg is találták. Az autót egy vezetéstől eltiltott zagyvarékasi férfi vitte el Fülöpszállásról – közölte a vármegye rendőrsége a police.hu oldalon.

Tapodi Kálmán

Egy autótulajdonos tett bejelentést múlt szerdán a Kunszentmiklósi Rendőrkapitányságon, mert valaki nekiment az autójának, amivel Szabadszálláson, a Nap utcában parkolt le. Az ismeretlen elhagyta a helyszínt, de egy helyi polgárőr szemtanúja volt a történteknek, és követte a felelősség alól kibújni szándékozó sofőrt. 

rendőség, lopás, autó
cKarambolozott, majd elmenekült a helyszínről a lopott autóval a vezetéstől eltiltott férfi
Fotó: shutterstock.com / illusztráció

A férfi ugyan egy időre eltűnt követői elől, de a helyi rendőrök a térfigyelő kamerák segítségével – a polgárőrtől kapott információk alapján – megtalálták és elfogták. Az intézkedés során kiderült, hogy a 35 éves zagyvarékasi lakos nem véletlenül próbált meg kereket oldani: a járművezetéstől jogerősen eltiltották a közelmúltban. A férfit előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. A karambolozó gépjármű adatainak egyeztetésekor kiderült, hogy az autót Fülöpszállásról kötötték el, és a tulajdonosa éppen feljelentést tesz az izsáki őrsön, így gépjárműlopás miatt is nyomozást indítottak a jelenleg szabadlábon védekező bűnelkövető ellen – írja a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában