Bűnügy

2024.03.07. 10:05

Gázolajat és bárányokat zsákmányolt a halasi tolvaj

A város rendőrei kedden hajnalban őrizetbe vettek egy 38 éves férfit, aki a gyanú szerint idén januárban egy tanyáról közel egy tucat bárányt tulajdonított el.

Tapodi Kálmán

A tettes az év első két hónapjában további öt bűncselekményt követett el: cégek telephelyéről üzemanyagot tulajdonított el több esetben úgy, hogy megrongálta a járművek tanksapkáját, de olyan is előfordult, hogy a gépkocsi nyitott tárolódobozát vagy a vezetőfülkét fosztotta ki. Vitte, amit csak ért: spanifereket, laptopot, navigációs készüléket, de magához vette a rézvezetékeket, egy villanymotort, egy bográcsot és bojlert is többek között. A nyomozók rövid időn belül beazonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akit jelenleg hat lopással gyanúsítanak. A büntetett előéletű férfit – a bűnismétlés veszélye miatt – őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását – közölte a vármegye rendőrsége.

lopás, kék hír, bűnügy
Gázolajat és bárányokat zsákmányolt a halasi tolvaj
Forrás: police.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában