Baleset

2024.01.31. 17:34

Vonat és személyautó ütközött Kistelek külterületén

A Szegedről Kiskunfélegyházára tartó vonat az átjárótól kétszáz méterre állt meg.

Baon.hu

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Összeütközött egy személyvonat és egy személygépkocsi Kistelek és Csengele között, a Kistelek utáni első vasúti átjáróban. A Szegedről Kiskunfélegyházára tartó vonat az átjárótól kétszáz méterre állt meg. A helyszínre riasztott kisteleki hivatásos tűzoltók segítenek a szerelvényen tartózkodó néhány utas biztonságos leszállásában. Az utasokat Kistelekre szállítják vissza. Kistelek és Csengele között várhatóan késő estig szünetel majd a vasúti forgalom – írja a katasztrófavédelem.

Kiskunfélegyháza és Kistelek között a Volánbusz járatain elfogadják a vasúti jegyeket és bérleteket.

A Szegedről Kiskunfélegyházára 15:11-kor elindult személyvonattal (7013) ütközött egy gépjármű Kistelek közelében. A balesetkor a fénysorompó jól működött, tilosat jelzett. A vonaton senki sem sérült meg – írja a Mávinform. 

A helyszínelés ideje alatt – várhatóan késő estig – szünetel a forgalom Kistelek és Csengele állomások között, emiatt pótlóbuszokat rendel a vasúttársaság.

A Budapest-Kecskemét-Szeged vonalon jelentősen hosszabb menetidőkre kell számítani.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában