Bács-Kiskun

2024.01.05. 10:00

Kukásautóra esett faág és háztűz is munkát adott a tűzoltóknak

Csütörtökön a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 2 tűzesettel és 2 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Baon.hu

A katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 1 tűzesettel és 3 műszaki mentéssel kapcsolatos bejelentés érkezett.

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Kukásautóra esett egy nagy méretű fa lehasadt ága csütörtökön délelőtt Városföldön, a Fő utcában, a villanyvezeték a jármű valamint az ág közé szorult. Az áramszolgáltató szakemberei a vezetéket kiszakaszolták, majd a kecskeméti hivatásos tűzoltók az ágat daruval leemelték a járműről. Személyi sérülés nem történt – írja a katasztrófavédelem.

Egy családi ház egyik szobájában keletkezett tűz csütörtökön kora délután Fajszon, a Marx utcában. A helyszínen lévők eloltották a tüzet. A kalocsai hivatásos tűzoltók a tűzzel érintett területet átvizsgálták, a szükséges utómunkálatokat elvégezték. A tűzeset során senki sem sérült meg, azonban a ház lakhatatlanná vált, a lakók rokonoknál találtak ideiglenes szállást.

Egy személyautó égett egy ingatlan udvarán csütörtökön kora este Izsákon, a Ságvári Endre utcában. A tulajdonos oltani kezdte a tüzet, azt végül a szabadszállási önkormányzati tűzoltók szüntették meg. Személyi sérülés nem történt.

Csütörtökön egy esetben kérték a tűzoltók segítségét lakásba történő behatoláshoz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában