Lopás

2024.01.19. 12:17

Eredményes volt a csapatmunka, elfogták a kecskeméti laptoptolvajt

A térfigyelő kameráknak, valamint egy szemfüles rendőrnek és egy városrendésznek köszönhetően elfogtak egy 27 éves tolvajt, a tulaj pedig visszakapta ellopott értékét.

Tapodi Kálmán

A városrendészet és a rendőrség közös munkájának eredményeképp megtalálták az ellopott laptopot

Forrás: police.hu

A garázsból parkolt ki egy kecskeméti férfi hétfőn, ám induláskor elfeledkezett a laptopjáról és a telefonjáról, amiket a manőver idejére egy táskában az utcára tett, majd ottfelejtett. Mikor feltűnt neki a hiány, visszament, de már nem voltak ott az értékei, ezért feljelentést tett a rendőrségen – írja a police.hu.

 A nyomozás során megtekintették a térfigyelő kamerarendszer felvételeit, melyeken látható volt, hogy az elkövetés időpontjában egy háromfős társaság járt arra, azonban nem tudták őket azonosítani. Két napra rá az egyik szabálysértési előadó és a városrendészet egyik munkatársa a térfigyelő kamerák felvételeit elemezte, amikor a ruhájuk alapján kiszúrták, hogy ismét a környéken sétálnak a lehetséges laptoptolvajok. Értesítették a járőröket, akik a helyszínen kérdőre vonták őket. Kiderült, a lopást egyikük követte el, egy 27 éves férfi, aki hátrahagyta ismerőseit a bűncselekmény idejére. A tolvajt gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök, és vizsgálják, hogy elkövetett-e más jogsértést is. A laptopot lefoglalták, és visszaadták jogos tulajdonosának – közölte a vármegye rendőrsége.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában