Bűnügy

2023.12.01. 08:21

Vádemelési javaslat: idős asszonyt fosztott ki egy kunszentmiklósi férfi

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya vádemelést javasol a férfi ellen.

Baon.hu

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Mint arról már beszámoltunk, a Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság munkatársai 2023. június 3-án kora délután őrizetbe vettek egy 26 éves kunszentmiklósi férfit – írja a police.hu. A férfi a gyanú szerint néhány órával korábban kirántotta egy idős asszony kezéből a táskáját, és elszaladt vele. Az asszony elmondta, hogy fodrászhoz indult reggel – gyalogosan –, és csak egy kisebb táska volt nála, amiben a kulcsát, némi pénzt, telefont és bankkártyát tartott. Bottal sétált, lassan, megfontoltan, amikor egy kerékpáros haladt el a háta mögött. Az ismeretlen biciklis egy hirtelen mozdulattal kirántotta az idős asszony kezéből a táskát, és már hajtott is tovább.

A nyomozók a gyors bejelentés után hamar a kifosztó nyomába eredhettek. Sokban segítette őket az idős asszony, mivel meglehetősen jó személyleírást adott a tettes ruházatáról, testalkatáról. Ezen információk, valamint a biztonsági kamerák felvételei segítségével a kunszentmiklósi rendőrök alig öt órán belül elfogták a kifosztás bűntettével gyanúsítható 26 éves helybélit. A fiatalembert kihallgatását követőn őrizetbe vették.

A jelenleg is letartóztatásban lévő gyanúsított ügyében a vizsgálódást a kunszentmiklósi nyomozók befejezték. A férfi ellen vádemelést javasolnak, ezért az iratokat átadták a helyi ügyészségnek.

 

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában