Baleset

2023.12.22. 07:12

Összesen tizenhárman sérültek meg az M5-ös autópályán – galériával

Összesen tizenhárman sérültek meg két egymást követő balesetben az M5-ös autópályán Kiskunfélegyháza határában az éjszaka.

Baon.hu

Fotó: Donka Ferenc

Információnk szerint Budapest felé haladt a kék színű román kisbusz, amikor letért a sztrádáról és az árokba hajtott. A benne ülő öt személy közül egy ember beszorult, őt a tűzoltók emelték ki, majd a mentők mind az öt embert kórházba szállították. Az árokban lévő kisbuszhoz megérkezett a műszaki mentő tréler, amikor a mentés közben a mögöttük érkező szürke bolgár kisbusz beléjük hajtott, majd az árokba csapódott. Információnk szerint ebben a járműben nyolcan sérültek meg, a mentők itt is mindannyiukat kórházba szállították. Így az elsőként árokba csapódott kék színű román kisbusz kétszer is balesetet szenvedett. A helyszínelés és a műszaki mentés idején forgalomkorlátozás volt érvényben az M5-ös, főváros felé vezető oldalán, a 107-es kilométerszelvényben. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában