Megméretés

2023.11.09. 10:56

Országos úszóbajnokságot rendeztek a rendőröknek Kecskeméten

A Belügyminisztérium országos úszóbajnokságát tizenegyedik alkalommal rendezte meg a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A nagy népszerűségnek örvendő megméretésnek szerdán a Kecskeméti Fürdő adott otthont, amelynek lelátója megtelt versenyzőkkel és lelkes szurkolókkal.

Tapodi Kálmán

Forrás: shutterstock.com / illusztráció

Az országos versenyen a Bács-Kiskun Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság munkatársa, Szentesi Szabolcs, és a Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság két dolgozója – apa és fia –, Borbás János és Borbás Balázs is rajthoz állt. Szentesi Szabolcs az 50 méter férfi hátúszás versenyszám harmadik korcsoportjában a dobogó legfelső fokára állhatott fel. Borbás Balázs a 100 méter férfi mellúszás versenyszám első korcsoportjában pedig negyedik helyezést ért el. 

A Belügyminisztérium országos úszóbajnokságán a katasztrófavédelem legeredményesebb sportolója Szentesi Szabolcs volt, kiemelkedő teljesítményéért különdíjat vehetett át. Az országos versenyre a Belügyminisztérium és szerveinek dolgozói, valamint oktatási intézményeinek hallgatói nevezhettek. Összesen húsz szervezet 224 versenyzője állt rajtkőre. A sportolók négy korcsoportban, három úszásnemben, illetve váltóversenyeken mérték össze erejüket – adta hírül a Bács-Kiskun Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában