Tragédia

2023.10.04. 12:11

Őrizetben a kecskeméti halálos balesetet okozó moldáv embercsempész – galériával

Embercsempészés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság a moldáv férfival szemben, aki kedd reggel okozott balesetet Kecskemét határában az M5-ös autópályán. A baleset során két személyautó és egy kamion ütközött, egy ember meghalt, ketten megsérültek a balesetben.

Pozsgai Ákos

A balesetben egy ember meghalt, ketten megsérültek

Fotó: Donka Ferenc

Mint arról kedd reggel beszámoltunk: összeütközött egy kamion és egy személyautó az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán hajnalban, a 91-es kilométernél lévő kecskeméti pihenőhelynél. A baleset miatt az autópálya mindkét oldalát teljes szélességében lezárták. A baleset a Kecskemét-dél, illetve Baja felé vezető 54-es főút és a sztráda találkozásánál történt, egy személyautó – eddig tisztázatlan okból – a belső szalagkorlátnak ütközött, majd átszakította azt, és az ellentétes irányból érkező tehergépkocsinak ütközött. Az ütközés következtében a tehergépkocsi is átszakította a belső szalagkorlátot és az ellentétes irányból érkező személygépjárműnek ütközött. A baleset során egy ember olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az alulemezeket és szálanyagokat szállító kamionnak felhasadt az üzemanyagtartálya. A baleset miatt a sztráda mind a két oldalát lezárták.

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata a Baon.hu érdeklődésére közölte, hogy a balesetet okozó sofőrrel szemben a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság embercsempészés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást. A moldáv férfit őrizetbe vették a nyomozók.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában