Rejtély

2023.08.01. 13:38

Továbbra is keresik az eltűnt harkakötönyi férfit: ötszázezer forint jár a nyomravezetőnek

Félmillió forint jutalmat ajánlott fel a Harkakötönyből két hónappal ezelőtt rejtélyes módon eltűnt Németh Imre Balázs családja, annak, aki nyomra vezeti őket a férfi hollétét illetően.

Pozsgai Ákos

Németh Imre Balázs

Fotó: Beküldött fotó

Továbbra sem találják az 54 éves Németh Imre Balázst, aki minden előjel nélkül tűnt el június elején harkakötönyi tanyájukról. A család továbbra is kétségbeesetten keresi a férfit, akinek otthonról a kék overálja, a gumicsizmája és a baseball sapkája hiányzik, feltehetően ebben az öltözékben ment el otthonról. A családfő eltűnését azonnal jelentették a rendőrségnek, keresőcsoportok szerveződtek, polgárőrök, tűzoltók, rendőrök és önkéntesek keresték a férfit. 

Speciális kutatócsoportok vizsgálták át a Harkakötöny környékén lévő tavakat speciális eszközökkel, kutyás keresők is kutatták a környékbeli erdőkben miután többen látni vélték a környéken, elhagyott tanyákat és kutakat néztek át, sőt, a levegőből még drónokkal is keresték, de nem találták.

Németh Imre Balázs azóta sem került elő, ezért a családja ötszázezer forint jutalmat ajánlott fel annak, aki értékelhető információkkal tudja segíteni a keresést, és a nyomra vezeti őket. A rendőrség körözési listáján is szerepel a családapa az eltűnt személyek között. A család nagyon aggódik a 170 centi magas, 54 éves, őszes, borostás férfiért, ezért kérnek mindenkit, aki látta, vagy tudnak valamit a hollétéről, jelezzék a családnak vagy a rendőrségnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában