Katasztrófavédelem

2023.06.15. 10:48

Melléképület lángolt Baján

Szerdán a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 3 tűzesettel és 2 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Baon.hu

Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Egy öt négyzetméteres melléképület égett szerdán délelőtt Baján, a Kossuth Lajos utcában. A bajai hivatásos tűzoltók a tüzet egy vízsugárral eloltották. Személyi sérülés nem történt – írja a katasztrófavédelem.

Szerdán délelőtt érkezett a bejelentés, mely szerint egy macska csatornában rekedt Tiszakécskén, a Bercsényi utcában. A tiszakécskei önkormányzati tűzoltók a csatorna fedelét kéziszerszámmal eltávolították, a macskát kiszabadították.

Négy körbála, az erdő aljnövényzete és egy fáskamrában papírhulladék égett szerdán délután, Soltvadkert külterületén. A soltvadkerti önkormányzati és a kiskőrösi hivatásos tűzoltók két vízsugár és kéziszerszámok segítségével oltották el a tüzet.

Leégett egy elhagyatott romos melléképület csütörtökön hajnalban Kalocsán, a Vasút utcában. A kalocsai hivatásos tűzoltók kiérkezésekor a leégett épület mellett lévő romos, régi bakterház nyílászárói izzottak, füstöltek. A tűzoltók a tüzet két vízsugárral eloltották.

Szerdán egy esetben kérték a tűzoltók segítségét úttestre dőlt fa eltávolításához.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában