Kék hírek

2023.06.01. 09:15

Megható: így búcsúztatták kollégái Kerti Istvánt, a Kecskeméti Rendőrkapitányság vezetőjét – videóval

Ők kerülnek a Kecskeméti és Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság élére csütörtöktől.

Tapodi Kálmán

Kerti István rendőr alezredes, a Kecskeméti Rendőrkapitányság vezetője

Fotó: police.hu

Dr. Gulyás Zsolt rendőr dandártábornok, a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője, több évtizedes hivatásos szolgálat után kérelmére nyugdíj előtti rendelkezési állományba helyezte június 1-jei hatállyal Kerti István rendőr alezredest, a Kecskeméti Rendőrkapitányság vezetőjét – közölte a rendőrség.

Dr. Balogh János rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitány a Kecskeméti Rendőrkapitányság vezetőjének 2023. június 1-jei hatállyal Timafalvi László rendőr ezredest nevezte ki, aki korábban a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság vezetője volt.

Dr. Gulyás Zsolt rendőr dandártábornok, a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság vezetésével Tarnóczy László rendőr ezredest, a Kecskeméti Rendőrkapitányság kapitányságvezető-helyettesét bízta meg.

Kerti István kapitány urat az utolsó szolgálati napján beosztottjai otthonában lepték meg, ahonnan a kapitányságra hozták. A főépület előtt rendőrsorfal várta a leköszönő kapitányt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában