Kiskunfélegyháza

2023.05.11. 14:26

Szentesi katonák is segítettek a baleset sérültjének ellátásában

Egy kisteherautó és egy személyautó ütközött kedden délelőtt a Jászszentlászló és Kiskunfélegyháza közötti úton. A balesetben egy ember megsérült, akinek azonnali ellátásában három szentesi egészségügyi katona is segített.

Tapodi Kálmán

Forrás: honvedelem.hu - Farkas Anita

– Az MH II. Rákóczi Ferenc 14. Műszaki Ezred katonája, Szopori Tibor zászlós és az MH Egészségügyi Központ szentesi telephelyén szolgálatot teljesítő egészségügyi szakállomány katonái, Luczné Magony Mária őrmester és Rostás Mátyás szakaszvezető szolgálati feladatuk ellátása során nyújtottak segítséget. A három katona, a helyszínre érkezve megkezdte a sérült személy elsődleges ellátását, és biztosították a helyszínt az Országos Mentőszolgálat munkatársainak kiérkezéséig – számolt be Farkas Anita hadnagy, a honvedelem.hu portálon.

A vármegyei katasztrófavédelem közlése szerint: a mentés során kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában