Katasztrófavédelem

2023.04.06. 08:50

Súlyos balesethez riasztották a tűzoltókat Bács-Kiskunban

Szerdán a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 2 tűzesettel és 2 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

baon.hu

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Egy üzem területén keletkezett tűz szerdán reggel Kecskeméten, a Ceglédi úton. A helyszínen lévők a tüzet eloltották. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a tűzzel érintett területet átvizsgálták, a szükséges utómunkálatokat egy vízsugárral elvégezték. Személyi sérülés nem történt – közölte a katasztrófavédelem.

Miske külterületén egy istálló tíz négyzetméteres pihenőjében berendezési tárgyak égtek, szerdán reggel. A helyszínen tartózkodók a tüzet eloltották. A kalocsai hivatásos tűzoltók a tűzzel érintett területet átvizsgálták, a szükséges utómunkálatokat egy vízsugárral elvégezték. A mentők egy embert kórházba szállítottak.

Egy személyautó letért az útról és árokba borult szerdán délelőtt az 5309-es úton, Imrehegy határában. A keceli önkormányzati és az imrehegyi önkéntes tűzoltók a járművet áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A jármű vezetőjét a mentők kórházba szállították.

Szerdán egy esetben kérték a tűzoltók segítségét lakásba történő behatoláshoz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában