Baleset

2023.03.31. 12:03

Súlyosan megsérült az elgázolt gyalogos Jánoshalmán – galériával

Egy kisteherautó elsodort egy gyalogos férfit péntek délelőtt Jánoshalmán a Dózsa György úton. Információink szerint eltört a lába és a fején is súlyosan megsérült, a mentők a kiskunhalasi kórház sürgősségi osztályára szállították.

Pozsgai Ákos

A férfit a mentők a kiskunhalasi kórház baleseti osztályára szállították

Fotó: Pozsgai Ákos

Információink szerint a baleset pénteken fél tíz körül történt, úgy tudjuk, hogy az elgázolt férfi  előtte egy élelmiszerüzlet előtt parkolt le az út szélén, kiszállt a járművéből és ekkor ütötte el a mellette elhaladó kisteherautó. Egy szemtanú elmondása szerint a kisteherautó túl közel ment a személyautóhoz, amikor kikerülte és ezért sodorhatta el a gyalogost.

A helyszínre rövid időn belül három rendőrautó is érkezett, és a mentők is percek alatt kiértek. Nem hivatalos információink szerint az elgázolt gyalogos súlyos sérüléseket szenvedett. A férfinek eltört az egyik lába és a fején is súlyosan megsérült. A mentők a helyszíni ellátást követően a kiskunhalasi kórház baleseti osztályára szállították.

A helyszínelés miatt félpályás útzár volt a Dózsa György úton. A baleset pontos körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában