Katasztrófavédelem

2023.02.24. 09:52

Csapdába lépett egy kutya Helvécia külterületén, a kecskeméti tűzoltók mentették meg

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 6 tűzesettel és 1 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

baon.hu

Illusztráció

Tűz keletkezett egy ipari területen lévő épületben, csütörtökön délelőtt Kiskunfélegyházán, a Parkerdő utcában. Mintegy tíz négyzetméteren berendezési tárgyak, további egy-egy négyzetméteren pedig ruhaneműk égtek, és füsttel telt meg az ingatlan második szintje. A kiskunfélegyházi, valamint a kecskeméti hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett két vízsugárral fékezték meg a lángokat. A mentők egy embert kórházba szállítottak. Az esettel kapcsolatosan tűzvizsgálati hatósági eljárás indult – közölte a bacs.katasztrofavedelem.hu.

Egy kutya csapdába lépett csütörtökön délután, Helvécia külterületén. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a kutyát kivették a csapdából, majd átadták a gazdájának, aki állatorvoshoz vitte.

Egy családi ház kéményében a lerakódott korom égett csütörtökön délután Borotán, a Deák Ferenc utcában. A jánoshalmi önkormányzati tűzoltók a kéményből az éghető anyagot eltávolították, a kéményseprőt értesítették. Személyi sérülés nem történt.

Csütörtökön négy esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában