Közlekedés

2022.07.30. 07:13

Megnövekedett a várakozási idő a tompai határátkelőnél

A dinamikusan megnövekedett forgalom miatt megnőtt a várakozási idő a tompai határátkelőhelyen, ezért a bácsalmási, illetve a hercegszántói határátkelőhelyek használatát javasolja a rendőrség.

baon.hu

A tompai határátkelőhelyen a kilépő személy- és teherforgalomban 180 perc a várakozási idő, a dinamikusan megnövekedett forgalom miatt – közölte a rendőrség.

Javasolják, hogy a Szerbiába utazók a bácsalmási és a hercegszántói határátkelőhelyet válasszák.

A határátkelőhelyek nyitva tartásáról és az ott várható várakozási időkről a www.police.hu oldal Határinfo rovatában, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak az utazók.

A rendőrség kéri, hogy indulás előtt mindenki ellenőrizze az úti okmányai meglétét, a gépkocsi műszaki állapotát, vegyenek magukhoz elegendő mennyiségű folyadékot, és ha szükséges, ne felejtsék otthon gyógyszereiket. Amennyiben rendőri segítségre van szükségük, hívják a 112-es segélyhívót!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában