Kamasztanból jeles

2022.06.14. 11:17

Bűnmegelőzési színdarabot vittek a fővárosba a félegyházi diákok

Budapesten léptek fel a kiskunfélegyházi tanulók a Kamasztanból jeles című bűnmegelőzési színdarabbal.

baon.hu

Fotó: police.hu

A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács támogatásával létrejött a Kamasztanból jeles ifjúsági kortárs segítői előadás Kiskunfélegyházán, még 2019-ben. Az előadást dr. Horváth-Rekedt Gréta címzetes rendőr főhadnagy rendezte, melynek fő témája a bűnmegelőzés. 

A darabban a hangsúlyt a fiatalokat leginkább érintő kérdésekre: a drogra, az internet veszélyeire, valamint az előítéletekre fektette.

Az elmúlt években többször felléptek a színházi előadással a kiskunfélegyházi fiatal amatőr színészek, és rendszerint nagy sikert arattak. 

Most a XVIII. Kerületi Rendőrkapitányság kérte fel őket, hogy adják elő a darabot, melyre múlt pénteken kétszer is sor került a budapesti Rózsa Művelődési Házban – közölte a police.hu. A prevenciós színdarabot 350 fiatal tekintette meg, melyre Keviczky Csilla rendőr hadnagy iskolai bűnmegelőzési tanácsadó invitálta a középiskolás korosztályt. Az előadást – csakúgy, mint eddig minden alkalommal – most is imádta a kamasz közönség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában