Galériával

2022.05.28. 19:18

Elütött egy kerekes székes férfit egy autó Kiskunhalason

Elektromos kerekesszékkel ütközött egy személyautó szombaton Kiskunhalason, az 53-as főúton, a katolikus temető mellett. Helyszíni információink szerint a kerekes székes férfi csak a kezén sérült meg könnyebben

Pozsgai Ákos

A kerekes székes férfi könnyebb sérülést szenvedett Fotó: Pozsgai Ákos

Fotó:

A baleset délután fél négy tájban történt, amikor az 53-as főúton haladva a Brázay Kálmán utca felé le akart kanyarodni kerekes székével a középkorú férfi. A gépkocsi vezetője szerint a mozgássérült férfi irányjelzés nélkül akart lekanyarodni a Fejérföld útról balra, amikor összeütköztek. A rendőrség vizsgálja az autós állítását, mint ahogy azt is, hogy a sofőr betartotta-e a megfelelő követési távolságot.

A kerekes székes férfi a kezén sérült meg könnyebben, a mentők a helyszíni ellátást követően a halasi kórház traumatológiai osztályára szállították. A helyszínelés miatt körülbelül egy órán át a balesetnél félpályás útzár volt. A baleset pontos körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában