Kék hírek

2022.02.03. 11:36

Fahusánggal verte a haragosát egy kiskunmajsai férfi, mert őt okolta a szakításáért

Súlyos testi sértés bűntettének kísérlete és más bűncselekmény miatt vádat emeltek egy férfi ellen, aki 2021 májusában Kiskunmajsán egy buszmegállóban egy fahusánggal megvert egy férfit, akit a párkapcsolatának megszűnéséért felelősnek tartott.

Hraskó István

Fotó: Illusztráció/Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A vádirat szerint a vádlott 2021. május 15-én délután észrevette, hogy a sértett férfi egy kiskunmajsai buszmegállóban várakozik. A vádlott a párkapcsolatának megszűnéséért a sértettet tette felelőssé, ami miatt haragudott rá.

A vádlott a sértetthez lépett, elővett a ruházatából egy fahusángot és azzal többször a sértettre sújtott. 

A megtámadott férfi az ütések elől elhajolt, illetve a karjával próbált védekezni, végül menekülni kezdett. A vádlott azonban üldözőbe vette, eközben a fahusánggal többször megütötte.

A bántalmazás miatt a sértett a fején és a bal lábszárán nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, de a fejre irányzott ütés miatt a sértett koponyája is eltörhetett volna. 

A megállóban várakozó utasok a vádlott garázda, erőszakos magatartásától megijedtek, megbotránkoztak.

A szabadlábon védekező vádlottat az ügyészség súlyos testi sértés bűntettének kísérletével és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettével vádolja. Az ügyész felfüggesztett börtön kiszabását indítványozta a vádlottal szemben, akinek a bűnösségéről a Kiskunhalasi Járásbíróság fog dönteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában