Frissítve / Galériával

2022.02.04. 07:37

Tragédia Kéleshalom és Jánoshalma között: hiába küzdöttek a mentők a 14 éves lány életéért

Árokba borult pénteken reggel Kéleshalom és Jánoshalma között. A balesetben ketten megsérültek, egyiküket, egy 14 éves lányt a mentők megpróbálták újraéleszteni, de sajnos nem sikerült megmenteni az életét. Egy fiatal férfit pedig kórházba szállítottak.

baon.hu / Pozsgai Ákos

Fotó: Pozsgai Ákos

Fotó: Pozsgai Ákos

Frissítve (11:05):

A gépkocsit vezető 19 éves férfi könnyebben sérült – közölte a rendőrség.

(09:27):

Információink szerint, a fiatal 14 éves lányt hiába próbálták újraéleszteni a mentők, sajnos nem sikerült megmenteni az életét.

(8:25):

Az autóban egy fiatal férfi is utazott, aki szintén megsérült a balesetben, őt is kórházba szállítják. A helyszínre egy harmadik mentőautó is érkezett. A mentőhelikopter vért is vitt magával a helyszínre a fiatal lánynak.

(08:15):

Mentőhelikopter érkezett a balesethez. Úgy tudjuk, hogy az autó a jobb oldali árokba hajtott le, ahol egy fának csapódott és a fa teljesen felszakította a gépkocsi tetejét. Helyszíni információink szerint, az autóban fiatalok utaztak. A fiatal lányt éppen újraélesztik a mentők. Információink szerint, a baleset helyszínén teljes útzár van.

A baleset pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Korábban írtuk:

Árokba borult egy személyautó a Kéleshalom és Jánoshalma közötti útszakaszon. A balesethez a jánoshalmai önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet. A helyszínre jánoshalmi mentők is érkeztek két autóval – közölte a katasztrófavédelem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában