Bűnügy

2022.01.31. 10:31

Eltiltották a járművezetéstől, mégis volán mögé ült egy kecskeméti férfi

A kecskeméti férfit Szolnokon ellenőrizték a rendőrök, amikor kiderült, hogy Kecskeméti Törvényszék 12 hónapra a járművezetéstől eltiltotta és a Kecskeméti Törvényszék BV Csoportja körözi.

baon.hu

Fotó: shutterstock.com/illusztráció

Egy kecskeméti lakos közlekedett személygépkocsival Szolnokon, a Debreceni úton vasárnap a déli órákban, amikor a rendőrök ellenőrizték – közölte a rendőrség. Az egyenruhások megállapították, hogy a sofőr annak ellenére volán mögé ült, hogy a Kecskeméti Törvényszék 12 hónapra a járművezetéstől eltiltotta. Ugyancsak megállapítást nyert, hogy az 50 éves férfit a Kecskeméti Törvényszék BV Csoportja körözi, mert a reá kiszabott börtönbüntetését nem kezdte meg. A rendőrök előállították a jogsértőt a Szolnoki Rendőrkapitányságra, ahol járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozók a kihallgatást követően a terheltet a büntetés-végrehajtási intézetbe kísérték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában