kiskunfélegyháza

2021.12.03. 19:17

Kamion és kisbusz karambolozott, egy embert feszítővágóval szabadítottak ki

Ketten súlyosan megsérültek, amikor kisteherautónak ütközött egy kamion az 542-es főúton, Kiskunfélegyháza határában, a távközlési torony mellett.

baon.hu

Frissítés 21:24

Az M5-ös autópálya felől haladt a kisteherautó, amikor neki balról, a STOP táblát figyelmen kívül hagyva, a húsüzem felől, kihajtott elé egy hűtőkamion és összeütköztek. A kisteherautó az út szélére sodródott, míg a kamion a mellékúton, bebicskázva állt meg. A helyszínre érkező tűzoltók a kisteherautóból egy személyt feszítővágó és feszítőhenger segítségével szabadítottak ki, őt és egy másik embert a mentők szállítottak kórházba. A bolgár kamionos nem sérült meg. A kisteherautó mögött lévő magyar kamionos azt mondta, hogy a balesetet okozó külföldi kamion nagy sebességgel érkezett, és már látta, hogy nem fog megállni a STOP táblánál, az ütközés elkerülhetetlen volt. Az érintett szakaszon félpályás útzár volt érvényben.

Korábban írtuk

Kamion és kisbusz ütközött össze az 542-es főút 8-as kilométere közelében, Kiskunfélegyháza térségben péntek este. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, egy embert pedig feszítővágóval szabadítanak ki a járműből. A helyszínre kiérkeztek a mentők, és a balesethez riasztották a kecskeméti hivatásos tűzoltókat is. Az érintett szakaszon forgalmi akadályra kell számítani.

 

Ezek is érdekelhetik