galériával / frissítve

2021.11.06. 19:36

Autóbusz gázolt halálra egy kerékpárost Pusztamérges és Majsa között

A rendőrség ügyeletére november 6-án 17 óra 45 perckor érkezett bejelentés, hogy Pusztamérges után az 5429-es út 4+530 km szelvényében – egy garázsmenetben lévő – helyközi járatos autóbusz eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy kivilágítatlan kerékpárost. A baleset következtében a kerékpáros a helyszínen életét vesztette.

Donka Ferenc

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Úgy tudjuk, a helybéli férfi hazafelé tartott a kerékpárjával, amikor eddig tisztázatlan körülmények között elütötte egy menetrend szerinti autóbusz.

Információink szerint nem viselt láthatósági mellényt és a biciklije sem volt kivilágítva. Az idős férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a kiérkező mentők már nem tudtak segíteni rajta, és helyszínen életét vesztette.

A ruzsai hivatásos tűzoltók a társhatóságokkal együttműködve dolgoznak a helyszínen. A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére az adott útszakaszt teljes szélességében a rendőrség lezárta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában