galériával / frissítve

2021.10.24. 07:05

M5-ös baleset: hárman megsérültek, az egyik autó teljesen kiégett

Hárman sérültek meg, amikor két személyautó ütközött össze és az egyik teljesen kiégett, az M5-ös autópályán Kiskunfélegyháza határában vasárnap reggel.

baon.hu / Donka Ferenc

Frissítve (9:54):

Információink szerint, Szeged felől haladt a magyar autó, amikor hátulról nagy sebességgel belehajtott egy román autó. A nagy erejű ütközéstől a vétlen autó az árokba csapódott, ahol többször felborult. A vétkes román gépkocsi még mintegy 150 métert ment tovább, majd kigyulladt és teljesen kiégett.

A vétlen autóban ülő két személyt és a román sofőrt a mentők kórházba szállították. A kiérkező tűzoltók a kigyulladt autót eloltották, majd az árokba borult gépkocsit pedig a kerekeire állították és áramtalanították. A baleset miatt félpályás útzár volt érvényben az M5-ös főváros felé vezető, ezen szakaszán.

Korábban írtuk:

Egy személyautó égett az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 116-os kilométernél, Kiskunfélegyháza térségében – közölte a katasztrófavédelem. A tűzhöz a kisteleki hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik egy vízsugárral eloltották a lángokat. A mentők is a helyszínen vannak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában