országos verseny

2021.10.28. 12:52

Kecskeméten versenyeztek a Belügyminisztérium bajnokságának úszói

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság kilencedik alkalommal rendezte meg a Belügyminisztérium Országos Úszóbajnokságát.

baon.hu

Forrás: police.hu

A 2021. évi országos versenyt szerdán a Kecskeméti Fürdőben bonyolította le a megyei rendőr-főkapitányság. A nagy érdeklődésre számot tartó eseményt Menczer Gusztáv, a Belügyminisztérium Személyügyi Helyettes Államtitkárság közigazgatási főtanácsadója nyitotta meg, a versenyzőket pedig a szervező főkapitányság vezetője, Dávid Károly rendőr dandártábornok köszöntötte – olvasható a rendőrség honlapján.

A bajnokságon a Belügyminisztérium irányítása alá tartozó 23 szerv összesen 178 versenyzőt indított, akik négy korcsoportban, három úszásnemben, illetve váltóversenyeken mérték össze erejüket.

Az összetett csapatversenyben a Készenléti Rendőrség úszói végeztek az I. helyen, II. helyezett a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság csapata lett, míg a III. helyet a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság versenyzői szerezték meg. Országos rendőr-főkapitányi különdíjban részesült a két legeredményesebb, állományban lévő rendőr: Balla Mónika, az Országos Rendőr-főkapitányság versenyzője, és dr. Kiss Ádám, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság úszója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában