Tiszakürt / frissítve / galériával

2021.09.11. 11:22

Ketten meghaltak, amikor két autó frontálisan ütközött a 44-es főúton

Két személygépkocsi ütközött frontálisan szombat délelőtt Tiszakürt külterületén, ketten életüket vesztették és ketten megsérültek.

Donka Ferenc

Fotó: Donka Ferenc

Frissítve 14:25

Legfrissebb helyszíni információink szerint Kunszentmárton felől Kecskemét irányába haladt a Volkswagen Golf, amikor eddig ismeretlen okból áttért a szemközti sávba és frontálisan ütközött egy Hyundai személygépkocsival. Az ütközéstől mindkét autó az út szélére sodródott, a Golfban ülő férfi testvérpár közül az autó vezetője életét vesztette, míg utasa megsérült.

A másik járműben utazó két nő közül az utas életét vesztette, míg a gépkocsit vezető nő megsérült. A helyszínre érkező kunszentmártoni és kiskunfélegyházi tűzoltók az autókat áramtalanították, majd három személyt feszítővágó segítségével szabadítottak ki. A baleset miatt, mintegy öt óra hosszára, teljesen lezárták a 44-es főút ezen szakaszát.

Korábban írtuk:

Két személygépkocsi ütközött frontálisan a 44-es számú út 36. kilométer szelvényében Tiszakürt külterületén szombaton 9 órakor. Helyszíni információnk szerint a baleset következtében ketten életüket vesztették.

A baleset helyszínelése teljes útlezárás mellett zajlik. Kerülni a 4511-es, illetve 4514-es számú utakon Tiszasas és Csépa irányába lehet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában