kék hírek

2021.04.16. 11:16

Ezek voltak az elmúlt nap legfőbb rendőri intézkedései megyénkben

Összegyűjtöttük, milyen rendőrségi események történtek megyénkben az elmúlt napon.

baon.hu

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Határvédelem

A Bács-Kiskun megyei egyenruhások április 15-én 0 óra és 24 óra között 13 esetben összesen 83 illegális migránst tartóztattak fel Bácsszentgyörgy, Vaskút, Hercegszántó, Madaras és Sárhát közigazgatási területén – áll a rendőrség közleményében. A magukat szír, palesztin és iraki állampolgárnak valló külföldiek jogellenesen jutottak be az ország területére, ezért a csoportokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Ugyanebben az időszakban a határ mentén szolgálatot teljesítő állomány 48 migránst akadályozott meg abban, hogy jogellenesen Magyarország területére lépjenek.

Balesetek

Megyénkben az elmúlt 24 órában egy súlyos sérüléssel járó, valamint hét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Bűnügyek

A csütörtöki napon a járőrök és a nyomozók hét személyt fogtak el, valamint hét előállításáról intézkedtek; közülük heten bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatók.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai 8 óra 50 perckor zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vettek egy 26 éves helyi férfit.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság körzeti megbízottja 17 óra 16 perckor a megyeszékhelyen intézkedés alá vont egy 48 éves helybélit. Az ellenőrzés során megállapította, hogy a Bajai Járásbíróság a férfi szabálysértési elzárását rendelte el, mivel a részére korábban pénzbírságot nem fizette be.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában