KÉK HÍREK

2020.12.24. 10:15

Hatmillió forintot loptak el a makói betörők

A kecskeméti nyomozók a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság „Hírös” Közterületi Támogató Alosztályának munkatársaival közösen fogták el a makói férfiakat.

baon.hu

Forrás: police.hu

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai 2020. december 22-én 23 óra 10 perckor őrizetbe vettek két makói illetőségű személyt.

A gyanú szerint a férfiak 2020. november 15-én az éj leple alatt betörtek egy házba. Az ablakot benyomva jutottak be az ingatlanba, ahonnan több mint hatmillió forint készpénzt loptak el. Az este folyamán egy másik lakásba is be akartak törni, de ott nem jártak sikerrel.

A kecskeméti nyomozók beazonosították a feltételezett elkövetőket, akiket a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság „Hírös” Közterületi Támogató Alosztályának munkatársaival közösen, otthonukban fogtak el. A lopás bűntettével és lopás kísérletével gyanúsítható 49 és 53 éves férfiakat a rendőrök kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásuk indítványozására.

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában