frissítve

2020.12.15. 09:53

Azonosították azt az elhunyt férfit, akit Baján találtak meg

Egy ismeretlen személyazonosságú férfi holttestének azonosításához kértek segítséget a rendőrség.

baon.hu

Frissítve:

A rendőrség 2021. január 6-án tájékoztatta a baon.hu-t, hogy a holttest személyazonossága kétséget kizáróan megállapítást nyert, az esettel kapcsolatban idegenkezűség, bűncselekmény gyanúja nem merült fel.

Korábban írtuk:

November 23-án a Baján, a Petőfi-szigeten egy ismeretlen személyazonosságú férfi holttestet találtak – közölte a rendőrség. Az elhunytnál azonosításra alkalmas iratok nem voltak. A szemle során bűncselekményre utaló adat nem merült fel.

A rendőrség az elhunyt férfi ruháiról és táskájáról fotókat közölt, bízva abban, hogy valaki felismeri a tárgyakat.

A Bajai Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a leírás, vagy a fényképeken látható ruhaneműk alapján segíteni tud az elhunyt azonosításában, az jelentkezzen a Bajai Rendőrkapitányságon vagy hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában