galériával

2020.10.16. 14:42

Vélhetően szén-monoxid-mérgezés áldozata lett egy halasi hölgy

Vélhetően szén-monoxid-mérgezés okozta egy idős hölgy halálát a kiskunhalasi Dobó utcában pénteken. A hatóságokat a szomszédok értesítették.

Pozsgai Ákos

Fotó:

Helyszíni információink szerint, a Dobó utcai szomszédoknak feltűnt, hogy jó ideje nem látták már az idős, egyedül élő hölgyet, és mivel nem tudták, mi lehet vele, értesítették a hatóságokat.

A mentők kiérkeztek a helyszínre, ám a házba nem tudtak bejutni, ezért segítséget kértek a halasi tűzoltóktól. Ők is kivonultak a helyszínre, kinyitották a kaput, végül pedig a ház bejárati ajtaját. A rendőrök az épületbe érkezve megtalálták az eszméletlenül fekvő idős hölgyet.

A mentősök azonnal megkezdték a vizsgálatokat, melyekből kiderült, hogy a hölgy vélhetően már egy napja halott lehetett. Nem hivatalos információink szerint feltehetően szén-monoxid-mérgezés állhat a tragédia hátterében.

A helyszínen már jelen van a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság bűnügyi nyomozó csoportja, továbbá várják a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat (KMSZ) érkezését.

A nyomozók a helyszíni szemlét megkezdték, hogy kiderítsék, pontosan mi állhat a haláleset hátterében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában