kiskunhalas

2020.08.26. 10:35

Beazonosították az elkövetőt

A sértett figyelmetlenségét kihasználva lopta el a táskáját egy ismeretlen férfi Kiskunhalason.

baon.hu

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság a 03060/1131/2020.bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt eljárást indított ismeretlen tettes ellen.

A bejelentés szerint 2020. augusztus 23-án 8 óra körül egy ismeretlen személy az egyik kiskunhalasi utcában, egy nyitott autóból ellopott egy táskát, amiben személyes okmányok, bankkártya és készpénz volt. A sértett eközben pár méterre zárta garázsát.

A szomszédos ház kamerája rögzítette az eseményt, melyet a hatóság kérésére mi is leközöltünk. A rendőrség, augusztus 29-én délelőtt közölte, hogy beazonosították az elkövetőt, ezért a videót töröltük cikkünkből.

A közterületen elkövetett vagyon elleni bűncselekmények, így a gépjármű feltörések, vagy a gépjárműből történő lopások is megelőzhetők. Az óvatosság hiánya, a nem kellő odafigyelés segíti a szemfüles elkövetőket a bűncselekmények megvalósításában. A gépjárműben hagyott értékek, táskák vonzzák az elkövetőket. Amikor kiszállnak az autóból – ha csak rövid időre is – vegyék magukhoz az indítókulcsot, zárják be az ajtókat, ablakokat!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában