kék hírek

2020.04.17. 10:07

Üres kézzel távozott a betörő a bácsalmási boltból

Egy bácsalmási férfi tört be egy helyi élelmiszerüzletbe, de nem talált készpénzt, ezért üres kézzel távozott. Nem sokkal ezután el is fogták a rendőrök a gyanúsítottat.

police.hu

Forrás: police.hu

Betörésről érkezett bejelentés április 16-án reggel a Bajai Rendőrkapitányság Bácsalmási Rendőrőrsére. A feljelentő elmondta, hogy az éjszaka folyamán valaki betört egy helyi élelmiszerüzletbe, ahol értékek után kutatott, ám végül nem tulajdonított el semmit. Később kiderült, hogy a tolvaj pénzt keresett, de azt nem talált, így végül üres kézzel távozott.

Az üzlet biztonsági kameráinak felvétele alapján a rendőrök rövid időn belül beazonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 34 éves helyi lakost, aki nem volt ismeretlen a hatóság előtt. A férfi a gyanú szerint még februárban bántalmazta egy ismerősét, akinek az ütés következtében eltört az orra.

Fotó: police.hu

A lopással és testi sértéssel gyanúsítható férfit a nyomozók kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában