galériával

2020.04.28. 15:55

Szétverte ismerőse kocsiját egy halasi férfi

Bosszúból szétverte ismerőse autóját Kiskunhalason egy férfi. Előbb puszta kézzel esett a járműnek, majd egy seprűnyéllel ütötte-verte az autót. Szemtanúk beszámolója szerint a garázda rongálót bilincsbe verve vitték el a helyszínről a rendőrök.

Pozsgai Ákos

Őrjöngő férfihez riasztották a rendőröket kedden délután Kiskunhalason, a Vasút utcába, ahol a baromfi feldolgozó üzem előtt egy, az út szélén parkoló autót püfölt egy bottal az illető. Az egyik szemtanú elmondása szerint, előbb puszta ököllel zúzta be a jármű sofőr felüli ülésénél az oldalsó szélvédőt, majd egy seprűnyelet ragadott és azzal folytatta a rongálást. Ezt követően betörte a kocsi anyósülés felöli ablakát és a hátsó szélvédőt, majd kiverte a lámpákat és letörte az ablaktörlőket is. Azt nem tudni, hogy mi bőszítette fel a férfit annyira, hogy neki essen a gépkocsinak.

Szemtanúk elmondása szerint az üzem biztonsági őrei és az ott dolgozók fékezték meg abban, hogy teljesen szétverje az autót. Úgy tudjuk, ők tartóztatták fel a rendőrök kiérkezéséig. A férfi bizonyára megsérülhetett, mert véres volt a bot, amivel verte az autót, a szemtanúk szerint megbilincselték a rendőrök, úgy vitték el a helyszínről.

Később a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság nyomozói és bűnügyi technikus is érkezett a helyszínre, akik megkezdték a tanúk meghallgatását, valamint a nyomok rögzítését. Meg nem erősített információink szerint a halasi férfi szerelemféltésből esett a kocsinak, ezzel akart bosszút állni volt párján, akivel megromlott a kapcsolatuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában