Szabadszállás

2019.05.25. 08:02

Szabadszálláson folytatódott a „Bike Safe” regisztráció

Bács-Kiskun megye északi részén folytatódott a népszerű programsorozat. A Kunszentmiklósi Rendőrkapitánysághoz tartozó Szabadszálláson „Bike Safe” regisztráció és bűnmegelőzési tanácsadás is volt.

police.hu

Forrás: police.hu

A „Házhoz megyünk!” program csütörtökön Szabadszállásra, a piactérre érkezett. A rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója vagyonvédelmi és közlekedésbiztonsági tanácsokat adott az érdeklődőknek. A megjelentek a biztonságos internethasználatról, a kábítószer veszélyeiről, és az áldozattá válás megelőzésének lehetőségeiről is tanácsokat kaptak a szakelőadótól. A rendezvényen a helyi polgárőrség, a kormányhivatal, a vagyonvédelmi kamara és az egyik biztosító is képviseltette magát.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A délelőtt folyamán alkalom nyílt a kerékpárok regisztrációjára is, amely online módon akár otthonról is elvégezhető a www.bikesafe.hu oldal segítségével, ahol a nyilvántartásba vétel hasznosságáról is olvashatnak az érdeklődők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában