kék hírek

2019.05.31. 14:05

Elütöttek egy kerékpárost a kalocsai kórháznál

A körülményekhez képest szerencsésen megúszta a gázolást az a kerékpáros, aki egy szippantó autóval ütközött a Kalocsai Szent Kereszt Kórház Kossuth Lajos utcai gépjármű-fogadó kapujánál, az intézmény egykori főbejáratánál, pénteken dél körül.

Gábor János

Forrás: baon.hu

Fotó: Gábor János

FRISSÍTÉS: a rendőrség megyei sajtóosztálya megerősítette, hogy a sértett, egy kalocsai nő, könnyebben sérült. A baleset körülményeit a Kalocsai Rendőrkapitányság vizsgálja.

A forgalmas utca mentén kerékpárút halad, a teherautó jobbra kanyarodás közben keresztezte azt, így sodorhatta el az arra haladó kerékpárost.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a biciklis még időben leugrott a járműről, így elkerülte, hogy a kerék alá kerüljön és súlyos, akár halálos sebesülést szerezzen. Hürkecz Zoltán r. főhadnagy, sajtószóvivő a sérült állapotáról és az eset körülményeiről későbbre ígért részletesebb tájékoztatást. Amint többet tudunk, cikkünket frissítjük.

Fotó: Gábor János / baon.hu
Fotó: Gábor János / baon.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában