baleset

2018.08.01. 18:53

Totálkárosra tört a Suzuki, a sofőr könnyebben sérült

A csodával határos módon, állítólag csak kisebb karcolásokat szenvedett a Suzukinak a sofőrje, aki szerda délelőtt egy kamion elé kanyarodott Foktő-Kisfoktőn, amikor meg akart fordulni autójával az 51-es főúton.

Pozsgai Ákos

A kalocsai kórházba szállították a mentők azt a férfit, aki egy kamionnal ütközött az 51-es főúton. Szemtanúk elmondása szerint a saját lábán szállt ki az összetört autóból. Talán a függő légzsákoknak köszönhette, hogy nem sérült meg komolyabban, padig a kocsi oldala jó húsz centivel benyomódott az utastér felé.

Egy férfi, aki látta a balesetet, elmondta, hogy a Suzuki vezetője jobbra egy telephelyre szeretett volna bekanyarodni, de az nem volt nyitva, ezért egy helyből balra vissza akart fordulni a főúton, amikor érkezett hátulról a kamion. A hatalmas szerelvény sofőrje vészfékezett, de már nem tudott megállni és nekiütközött az elé kanyarodó gépkocsinak. Több métert tolta maga előtt, majd az útszéli padkára sodorta.

A kamionnak az eleje összetört, a jármű vezetőjének nem esett baja.

A műszaki mentés és a helyszínelés idejére a rendőrség teljes szélességében lezárta az 51-es főutat. Az összetört Suzukit egy targoncával vitték el az út széléről, a kamion a legközelebbi szervizig tudta folytatni az útját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában