miske

2018.07.17. 12:27

Négyen rabolták ki az idős nőt

A Kecskeméti Járásbíróság egy hónapra elrendelte annak a négy embernek – köztük három fiatalkorú fiúnak – a letartóztatását, akiket egy idős, miskei nő kirablásával gyanúsítanak.

PN

A megalapozott gyanú szerint a 23 éves férfi és három, fiatalkorú társa idén július 8-án 22 óra körül megjelent a sértett házánál, ahová a redőny felhajtását és a bejárati ajtó berúgását követően behatolt.

A gyanúsítottak az idős nőt fojtogatni kezdték annak érdekében, hogy elárulja, hol tartja az értékeit. A sértett a bántalmazás hatására elmondta, hogy hova rejtette el a csaknem 800 ezer forint megtakarított pénzét, amelyet a gyanúsítottak el is tulajdonítottak.

A járásbíróság a súlyos bűncselekmény elkövetésével gyanúsított férfi és társai­nak letartóztatását a jelenlétük biztosítása és a bűnismétlés lehetőségének megakadályozása érdekében rendelte el, mivel esetükben fennáll a szökés, elrejtőzés és a bűnismétlés veszélye is.

A Kecskeméti Járásbíróság döntését az ügyész és a gyanúsítottak is tudomásul vették, azonban az ülésen a 23 éves férfi védője és a fiatalkorúak törvényes képviselője nem volt jelen, ők három napig még ellene fellebbezést jelenthetnek be, ezért a végzés egyelőre nem vált véglegessé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában