frissítve

2018.05.27. 17:38

Két autó karambolozott az 51-esen, teljes volt az útzár

Összeütközött két autó az 51-es főúton Harta közelében vasárnap délután. Teljes útlezárás mellett helyszíneltek a rendőrök.

baon.hu

Friss: Helyszíni információink szerint az Opel Dunatetétlen felől érkezett az 51-esen főúthoz. A két út kereszteződésében az Opel sofőrje nem adta meg az elsőbbséges az 51-es úton szabályosan közlekedő Citroënnek, kihajtott elé, majd összeütköztek. Úgy tudjuk, hogy a balesetben az Opel női sofőrje súlyosan megsérült, őt a kecskeméti megyei kórházba szállították a mentők, míg a Citroënben utazó két személyt könnyű sérülésekkel a kalocsai kórházba vitték.

Korábban írtuk: A rendelkezésre álló adatok szerint az 51-es számú főút 96-es kilométerénél vasárnap 16 óra 50 perc körül két személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött. A baleset következtében az elsődleges információk szerint három személy könnyen sérült – tájékoztatta a baon.hu-t Vincze-Messzi Adél, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A megyei katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a két jármű egymásba futott. Az egyik jármű az árokba borult. A műszaki mentést végző solti hivatásos tűzoltók egy embert feszítővágóval szabadítottak ki belőle, majd átadták a mentőknek.

A helyszínelés idejére a rendőrök teljes szélességében lezárták a főutat. A forgalom 19 óra 17 perckor indulhatott meg újra az érintett szakaszon.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában