baleset

2018.03.29. 18:47

Öt autó karambolozott az M5-ösön Táborfalva közelében – frissítve

Táborfalva térségében, az M5-ös autópálya jobb pályatestén öt személyautó ütközött össze csütörtökön délután. A balesetben többen megsérültek.

baon.hu

Fotó: Pozsgai Ákos

A rendőrök a korábbi lezárást 20 óra 10 perckor feloldották, így Szeged irányába ismét járható a sztráda.

Friss: A rendőrség legfrissebb tájékoztatása szerint az M5-ösön két külön baleset történt, amelyek egymáshoz nagyon közel vannak. Az első esetében 3 személyautó ütközött össze (itt vélhetően történt személyi sérülés), míg a másodiknál 2 autó ütközött össze (személyi sérülés nem történt). A Szeged felé közlekedőket Örkénynél kiterelik a sztrádáról. A járművezetők az 5-ös főúton keresztül a leghamarabb Lajosmizsénél tudnak visszatérni az autópályára. A kamionok nem tudnak az 5-ös főútra lehajtani, így ők várakozásra kényszerülnek.

Korábban írtuk: A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2018. március 29-én 18 óra körül az M5-ös autópálya 60-as kilométerénél eddig tisztázatlan körülmények között öt gépjármű ütközött össze. A balesetben az elsődleges információk szerint többen sérültek meg – tájékoztatta a baon.hu-t a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

A dabasi hivatásos tűzoltók megkezdték a műszaki mentést. A balesetben hárman megsérültek. A forgalom egy sávon halad, ezért már több kilométeres torlódás alakult ki.

Nyitóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában