videóval és galériával

2020.12.27. 21:02

Egy nappal maradt le a karácsonyról az első hó megyénkben

December végéhez közeledve minden évben izgatottan várjuk, vajon fehér lesz-e a karácsony. Idén egy nappal maradt le az első hó, de több megyei városba is megérkezett.

baon.hu

Sokan a Kékesig autókáztunk azért, hogy idén legalább egyszer lássunk fehér hótakarót. A meteorológusok nem jósoltak ugyanis havat karácsonyra, épp ezért már le is mondtuk arról, hogy januárnál előbb hóembert építhetünk. A fehér karácsony így végül elmaradt, de a hógolyózáshoz nem elegendő, ám az ünnepeket megkoronázó első hó december 27-re több városba is ideért. Olvasóinknak már délelőtt megmutattuk a videót a kiskunfélegyházi hóesésről, és azt kértük, osszák meg velünk, ha esetleg az ő városukban is rázni kezdte a dunnát Holle anyó.

A lelkes kommentelőktől megtudtuk, hogy a hó Szabadszállásra, Lajosmizsére, Tázlárra, Kecskemétre, Bócsára, Szentkirályra, Orgoványra és Kiskunfélegyházára is megérkezett.

Mutatjuk olvasóink és kollégáink fotóit/videóit:

Szabadszállás:

Szabadszállási hóesés
Fotó: Olvasói fotó

Hetényegyháza:

Hetényegyházán is leesett az első hó
Fotó: Olvasói fotó

Kiskunfélegyháza:

Orgovány:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!